skip to Main Content

De Mibox Stapelaar / Stacker

Empileur de cartons MIBOX
De Mibox Stapelaar / Stacker

Mibox automatische stapelaar

Mibox automatische stapelaar

De MIBOX stapelaar maakt het assortiment MIBOX machines compleet. Gecombineerd met de dozenopzetmachine, kan het de opgezette dozen direct op elkaar stapelen.

De MIBOX stapelaar, ook wel een dozenstapelaar genoemd, is ontworpen om als aanvulling te worden gebruikt met alle modellen in ons assortiment machines.

De MIBOX S30 is ontworpen om een ​​productie-eenheid te vormen die consistent is met de MIBOX machines:

bekijk het MIBOX-assortiment voor het vormen van kartonnen dozen

De MIBOX stapelaar  is zeer veelzijdig en past zich gemakkelijk aan in veranderingen van de productie; hij is bijzonder geschikt om op hoge snelheid te werken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om ons over uw project te vertellen: ► Contact opnemen

Voor alle MIBOX machines geldt;
Een hoge snelheid, compact, betrouwbaar en een hoge productiviteit. De MIBOX S30 stapelaar kan worden gecombineerd met één van de MIBOX-verpakkingsmachines.

De MIBOX S30 stapelaar wordt gebruikt om de kartonnen dozen of kartonnen trays aan de uitgang van de stapelaar op te slaan in de vorm van een stapel waarbij de hoogte van de stapels kunt aanpassen om te voor u wenselijke aantal gestapelde dozen te kiezen. Hierna kunnen de stapels eenvoudig handmatig op een pallet geplaatst worden.

De MIBOX stapelmachine  maakt het mogelijk van alle soorten kartonnen dozen of nestbare trays te vormen tot een stapel.

Of het nu 4-puntsverlijmde trays, trays met stapelranden, dozen met ingerolde hoeken, conische trays, kant-en-klare dozen (KVV) of POS-displays zijn.

Formeuse carton Barquetteuse carton avec empileur : MIBOX

De MIBOX stapelaar: hoge snelheid, minder bulk, betrouwbaarheid en hoge productiviteit.

De MIBOX S30 stapelaar kan worden gecombineerd met één van de MIBOX-kartonneermachines die u kunt vinden op de pagina “De machines” op onze website.

De MIBOX stapelaar is zeer economische met de bedrijfskosten (omdat deze weinig onderhoud vergt), flexibel en betrouwbaar is en hoge productiviteit levert.

De Stapelaar: Een MIBOX kwaliteit

Ontdek de stapelaar. Ga naar
MIBOX S30

stapelbare trays S30 MIBOX
Back To Top