skip to Main Content

Trayopzetmachines

Formeuse de caisses carton - Barquetteuse carton MIBOX
Trayopzetmachines MIBOX

Trayopzetmachines van MIBOX

MIBOX is vertegenwoordigd in de meeste Europese landen en is een Frans bedrijf met zijn productiefaciliteit en het hoofdkantoor in Bretagne. Onze activiteit: ontwerpen en fabriceren van machines die kartons vormen. De MIBOX automatische trayopzetmachine bevindt zich aan het einde van de productielijn.

Ons assortiment kartonopzetmachines is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring in het metier van speciale machines en meer in het bijzonder dozenopzetmachine en trayopzetmachines.

De MIBOX-trayopzetter biedt de technische oplossingen voor het vormen van de kartonnen dozen of de kartonnen trays, die de industrie verwacht in termen van betrouwbaarheid en productiviteit en efficiëntie voor de verpakking / verpakkingslijn, zie het assortiment van MIBOX machines.

Het opzetten van dozen is een belangrijke stap bij het industriële verpakken. De MIBOX automatische trayopzetmachine is zeer veelzijdig, hij past zich gemakkelijk aan de veranderingen in de productie aan; het is bijzonder goed aangepast om op hoge snelheid te werken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, om met ons te sparren over uw project.

dozenopzetmachine mibox slide4-1

Voordelen van trayopzetmachines van MIBOX : zeer economische bedrijfskosten, flexibiliteit, betrouwbaarheid en hoge productiviteit.

MIBOX dozenopzetmachines zijn de meest betrouwbare kartonvormmachines  op de markt! We hebben onze machines ontworpen om duurzaam en productief te zijn, dit heeft geleid tot machines die weinig tot geen stilstand hebben en met zeer lage bedrijfskosten. De MIBOX S30 stapelaar kan worden gecombineerd met een van de MIBOX-dozenopzetmachine om uw off-line dozenopzetlijn compleet te maken.

De MIBOX S30-stapelaar wordt gebruikt om de zojuist, in onze opzetmachine, opgezette kartonnen dozen en kartonnen trays te stapelen.

Een MIBOX-machine vouwt en verlijmd platte kartonnen plano’s tot opgezette trays, daarvoor vormt deze hoeken van de dozen, randen, ingerolde hoeken, maar ook conische trays, dozen klaar voor verkoop (KVV) trays of displays (POS). Klik hieronder op de afbeeldingen om enkele voorbeelden van mogelijkheden voor het vormen van de kartonnen dozen te ontdekken.

MIBOX trayopzet- machines

Trayopzetmachines B30B30H

Trayopzetmachines T30T30H

Trayopzetmachines D20D20H

Voorbeelden van kartonnen dozen opgezet met een MIBOX-trayopzetmachine

Klik op een kartonnen doos om de galerij in lightBox-modus weer te geven. ▼

Caisse carton avec poutres dièdres Formeuse Barquetteuse MIBOX D20
Caisse trottoir carton réaisée avec Formeuse Barquetteuse MIBOX
Caisse carton sur mesure avec Formeuse Barquetteuse MIBOX
Caisse carton fermée, obtenue avec Formeuse Barquetteuse MIBOX
Caisse prêt à vendre en carton assemblée avec Formeuse Barquetteuse MIBOX
caisse dièdre carton prêt à vendre Formeuse Barquetteuse MIBOX
Caisse coins collés caisse carton assemblée avec Formeuse Barquetteuse MIBOX
Back To Top