skip to Main Content

Over Mibox

Formeuse de caisses carton - Barquetteuse carton MIBOX
Klantenservice Mibox

MIBOX is dé specialist in trayopzetmachines

MIBOX; meer dan 25 jaar ervaring.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van machines voor het verlijmen en opzetten van trays van golfkarton.
MIBOX bouwt een serie  trayopzetmachines voor industriële verpakkingslijnen. MIBOX biedt ook een stapelaar voor het maken van stapels van opgezette trays die uit onze dozenopzetmachines komen.

MIBOX heeft een complete serie van multi-formaat karton machines:
Kartonvouwmachines, – trayopzetmachines – plano-opzetmachines – trottoirmachines – dozenopzetmachines voor het vormen van trays met stapelranden en voor dozen met ingerolde hoeken … Ontdek de voorbeelden van kartonnen dozen geproduceerd met een MIBOX-opzetmachine.

MIBOX staat voor robuustheid en betrouwbaarheid. We investeren continue in de verdere ontwikkeling van onze hoogwaardige machines die grote volumes kunnen opzetten en de trays altijd,  met een zeer hoge productiesnelheid, perfect vouwen en verlijmen.

We leveren ook dekselmachines en dozensluitmachines.

MIBOX present in heel Europa

Over ons 1

KLEINE BEDRIJVEN, MKB BEDRIJVEN en MULTINATIONALS, meer dan 200 productie-bedrijven in Europa, uitgerust met de laatste machines uit de serie van MIBOX, met de meeste machines in de voedselverwerkende industrie, maar ook in de logistiek en de maakindustrie. Je vakgenoot, je beroepsgenoot en vele andere professionals gingen je voor. Je wilt weten waarom? Laten we ze samen bezoeken en het hen vragen!

Back To Top