skip to Main Content

Mibox opzetmachines

Formeuse de caisses carton - Barquetteuse carton MIBOX
Dozenopzetmachines, trayopzetmachines en stapelaars

Dozenopzetmachines, trayopzetmachines en stapelaars

Dozenopzetmachines, trayopzetmachines en stapelaars

MIBOX is de specialist van machines voor karton. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van machines voor het opzetten van kartonnen dozen. MIBOX bouwt een reeks dozenopzetmachines en trayopzetmachines voor industriële verpakkingslijnen.

MIBOX biedt ook een stapelaar voor de opgezette dozen achter de uitvoer van de dozenopzetmachine.

MIBOX heeft een reeks verpakkingsmachines in het leveringsprogramma, namelijk:

Dozenopzetmachines, trayopzetmachines en stapelaars … Ontdek de voorbeelden van kartonnen dozen geproduceerd met een MIBOX-vormmachine.

MIBOX staat voor robuustheid en betrouwbaarheid. We investeren continue in de ontwikkeling van onze hoogwaardige machines die grote volumes kunnen opzetten en de kartonnen trays altijd, met een zeer hoge productiesnelheid, perfect vouwen en verlijmen.

Wij leveren ook dekselmachines en dozensluitmachines.

Een MIBOX-verpakkingsmachine is een multi-format, snel in te stellen en intuïtieve machine, die een grote flexibiliteit biedt bij het veranderen van de formaten van de dozen

Ons assortiment van dozenopzetmachines, trayopzetmachines en stapelaars

Dozenopzetmachine Mibox B30

De trayopzetmachine MIBOX B30 is een multifunctionele dozen- en trayvormer om vierpuntsverlijmde trays te verlijmen en te vormen, waarvan de snelheid waarmee de kartonformaten kunnen worden gewisseld een pluspunt voor de productiviteit is. Is zeer duurzaam. Is robuust in ontwerp, vereist weinig onderhoud en veroorzaakt geen productieonderbrekingen. De bedrijfskosten zijn aanzienlijk lager omdat de MIBOX B30 weinig slijtage vertoont. Deze machine kan worden gecombineerd met de MIBOX S30 stapelaar.

Snelheid : max. 30 dozen per minuut
Plano formaat : max. 1300 x 1000 mm

Trays gevormd met de dozenopzetmachine MIBOX B30 ▼

Dozenopzetmachine Mibox B30H

De MIBOX B30H machine is de “High Autonomy” versie van de MIBOX B30 trayopzetmachine. De MIBOX B30H is uitgerust met een groot plano/vlakke kartons magazijn, waarmee hij een lange tijd kartonnen dozen kan produceren zonder te worden bijgevuld. De MIBOX B30H is ontworpen voor productie op hoge snelheid en is uiterst betrouwbaar en vereist geen gepland onderhoud. Deze machine kan worden gecombineerd met de MIBOX S30 stapelaar.

Snelheid : 30 dozen per minuut
Plano formaat : max 1300 x 1000 mm

Trays gevormd met de MIBOX B30H ▼

Dozenopzetmachine Mibox T30

De MIBOX T30 is een betrouwbare dozenopzetter en bijzonder geschikt voor hoge productiesnelheden. Het vormt de kartonnen trays tegen lage bedrijfskosten. De T30 MIBOX is veelzijdig en de formaatwissels gaan snel en intuïtief en mede daardoor levert deze MIBOX-dozenopzetter aanzienlijke productiviteitswinst op. Deze machine kan worden gecombineerd met de MIBOX S30 stapelaar.

Snelheid : max. 30 dozen per minuut
Plano formaat : max. 1300 x 1000 mm

  Trays gevormd met de MIBOX T30 ▼

Dozenopzetmachine Mibox T30H

De MIBOX T30H is een trayopzetmachine ontworpen voor hoge autonomie en hoge prestaties. De MIBOX T30H, met zijn lange  horizontale plano/vlakke karton magazijn, biedt een grote werkcapaciteit, is ergonomisch en zeer gemakkelijk aan te passen. Het automatisch toevoeren van lijmkorrels is geïntegreerd in de machine. Deze machine kan worden gecombineerd met de MIBOX S30 stapelaar.

Snelheid : max. 30 dozen per minuut
Plan formaat: max. 1300 x 1000 mm

Trays gevormd met de MIBOX T30H ▼

Dozenopzetmachine Mibox D20

De verpakkingsmachine MIBOX D20 is ontworpen voor de productie van trays met versterkte ingerolde hoeken. De plano’s/vlakke kartons worden in een verticaal kartonmagazijn geplaatst. Dit is dozenopzetter die trays met ingerolde hoeken kan vormen met lage bedrijfskosten en minimaal onderhoud, omdat het weinig slijtageonderdelen heeft en hij zeer robuust is uitgevoerd! Deze machine kan worden gecombineerd met de MIBOX S30 stapelaar.

Snelheid : max. 20 dozen per minuut
Plano formaat : max. 1300 x 1000 mm

Trays gevormd met de MIBOX D20 ▼

Dozenopzetmachine D20H

De MIBOX D20H-dozenopzetmachine, het is de D20H-versie met een grotere autonomie door zijn grote verticale magazijn van platte kartons/plano’s en geïntegreerde systeem om de lijmtanks van lijmkorrels te voorzien! De MIBOX D20H is een trayopzetter voor het maken van dozen met versterkte ingerolde hoeken. Het bevat alle voordelen van de hoge betrouwbaarheid van de D20 met minder benodigd onderhoud en toezicht. Deze machine kan worden gecombineerd met de MIBOX S30 stapelaar.

Snelheid : max. 20 dozen per minuut
Plano formaat : max. 1300 x 1000 mm

Trays gevormd met de MIBOX D20H ▼

Stapelaar Mibox S30

De MIBOX S30 stapelaar is een compacte en veelzijdige machine voor het stapelen van stapelbare kartonnen dozen of kartonnen trays. De S30 stapelaar kan worden gecombineerd met de volgende  machines: MIBOX T30, MIBOX T30H, MIBOX D20, MIBOX D20H, MIBOX B30, MIBOX B30H.

Snelheid : max. 30 dozen per minuut
Bodem formaat : max. 600 x 600 mm

Trays stapelbaar met de MIBOX S30 ▼

Back To Top