skip to Main Content

Een dozenopzetmachine van MIBOX by Multibox International

Het is niet voor niets dat er vaak gekozen wordt voor de dozenopzetmachine van Mibox. Wij bedienen ook steeds meer groeiende bedrijven die voor het eerst handmatige verwerking vervangen door een geautomatiseerd proces. Het geautomatiseerd verwerken van golfkartonnen dozen bespaart tijd, ruimte en geld. Onze machines bieden naast de financiële voordelen ook een hoge bedrijfszekerheid en een lange levensduur, waardoor er een gezond rendement van uw investering ontstaat.

De dozenopzetmachines van Mibox vertegenwoordigen een geraffineerde manier van het snel inspelen op de behoefte van de klant. Diverse maten dozen, tapes, en verlijmingtechnieken kunnen ingesteld worden. De eigen bediening van de machines wordt door ons ondersteund door middel van cursussen en support.

De garantie van Multibox International BV

Wij garanderen u dat de machines van Mibox degelijk ontworpen en gebouwd zijn. Wij geven u daarom ook een garantie van 2 jaar.

Geen storingen met een dozen opzetmachine van Mibox

Niet zelden hebben operators hun handen vol aan het aansturen van verpakkingsmachines. Storingen met een dozenopzetmachine verstoren het bedrijfsproces. Met de dozenopzetmachines van Multibox kiest u echter voor optimale bedrijfszekerheid. Multibox machines zijn van hoogwaardige kwaliteit.

snel contact

Multibox International BV

Tolboomweg 5 | 3784 XC
Terschuur | The Netherlands E. info@mibox.nl
T. +31 (0)342 -722 900

 

Dozen opzetmachine

Back To Top