Content voor Ingelogde Gebruikers
Menu

Een dozenmachine van Multibox International

Bent u opzoek naar de ideale partner voor uw dozenmachine? Kom dan eens kijken bij een Multibox machine. Waarom bij een vaste leverancier blijven als u zich ook kunt oriënteren bij anderen. Multibox heeft veel machines op voorraad maar levert ook maatwerk. U zult versteld staan van ons aanbod, flexibiliteit, de mogelijkheden tot maatwerk en de concurrerende prijzen.

Verpakkingstechnieken zijn constant in beweging. De klant en consument hebben veel invloed op deze beweging. Multibox volgt de ontwikkelingen op de voet. Daarom zijn al onze machines up-to-date volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingstechnologie.

Over storingen en garantie van Multibox

Door het degelijke ontwerp zijn de machines zo gebouwd dat een garantie van 2 jaar afgegeven wordt. Wij garanderen bij verantwoord gebruik en goed onderhoud dat u jaar in jaar uit plezier zult hebben van de machines.

Storingen met dozenmachines komen in de praktijk nog al eens voor. Echter met de dozenmachine van Multibox kiest u voor optimale bedrijfszekerheid en rendement.

snel contact

Multibox International BV

Tolboomweg 5 | 3784 XC
Terschuur | The Netherlands E. info@multiboxinternational.com
T. +31 (0)342 -722 900
F. 
+31 (0)342 -722 901

 

Dozenmachine

 

 

 

 

Scroll naar boven